UNIEKE EN EXOTISCHE KUNSTCOLLECTIE

Original art and framing

Ben je op zoek naar ├ęcht iets bijzonders voor aan de wand of laat je je graag eens verrassen door unieke kunstobjecten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel in het centrum van Roosendaal. Wij beschikken over een collectie originele kunst die onvergelijkbaar is met werk op andere plaatsen. 
In onze winkel vind je onder andere sculpturen met verschillende thema's, vormen en kleuren. Ook hebben we toegepaste kunstobjecten, waaronder enkele opbergmeubelen met een vrolijke en elegante uitstraling. 
Liefhebbers van unieke wanddecoratie zijn eveneens helemaal op hun plek in onze shop aan het Roselaarplein. Je ziet hier onder andere een aantal originele werken uit Costa Rica van verschillende kunstenaars. Deze exotische collectie schilderijen is in Nederland niet eerder getoond en alleen via ons te koop. 
Alle schilderijen die je al in bezit hebt of die je bij ons aanschaft, kun je bij ons laten inlijsten. Wij werken daarvoor samen met een van de bekendste en beste lijstenmakers die Nederland rijk is. Al je werken zijn bij ons dan ook in zeer vakkundige handen.